Naslovna

Naslovna

Uvod

Drage ljubiteljice i ljubitelji pisane i slikovne riječi, i svi vi koji ćete to tek postati!

Širiti ljubav, stvarati i voljeti, biti sretna i imati snove moja je misija. To put je koji slijedim i cilj kojem stremim. Svi to zaslužujemo i nitko ne bi smio živjeti s mišlju da je sreća za neke druge ili s uvjerenjem da su mu želje i snovi preveliki. Ljubav je svemoćna: strpljiva i nježna, zaštitnička i ohrabrujuća, bez zavisti i ljubomore... Ljubav je vjera i nada - zato, imajmo snove i živimo ljubav!

Dobro mi došli!



Monday, May 7, 2018

Treća likovna kolonija u dječjem vrtiću "Lojtrica" Velika Mlaka, 2018.

Na poziv ravnateljice dječjeg vrtića "Lojtrica" Velika Mlaka, Ljube Brnadić i predsjednika VG ULIKUM-a, Ante Živkovića Fošara, za održavanje III. likovne kolonije koju ova Udruga održava u tom vrtiću, odazivam se s radošću i ljubavlju, čineći si tako prvu travanjsku subotu radnom, a samim tim i proljetno-radosnom te stvaralačko-darivateljskom. Dakle, ispunjenom pozitivom, lijepim druženjem i radom korisnim za najmlađe u Zajednici kojoj pripadam... 
No slijedi i par foto-zapisa s navedenog događanja:
Moja I. slika nastala na Koloniji - "Čamci na Kupi",
zatim, II. - "Predvečerje",
obadvije u tehnici suhi pastel, formata 30x42 cm. 
A nakon ugodnog druženja i rada te finog ručka,
obili smo i zahvalnice!
Dakako, zahvaljujem organizatorima ove likovne kolonije te djelatnicima dječjeg vrtića "Lojtrica" koji su nam tijekom boravka u jednom od najljepših vrtića u Hrvatskoj bili na usluzi, odnosno, dobri domaćini.

travnja 2018.