Naslovna

Naslovna

Uvod

Drage ljubiteljice i ljubitelji pisane i slikovne riječi, i svi vi koji ćete to tek postati!

Širiti ljubav, stvarati i voljeti, biti sretna i imati snove moja je misija. To put je koji slijedim i cilj kojem stremim. Svi to zaslužujemo i nitko ne bi smio živjeti s mišlju da je sreća za neke druge ili s uvjerenjem da su mu želje i snovi preveliki. Ljubav je svemoćna: strpljiva i nježna, zaštitnička i ohrabrujuća, bez zavisti i ljubomore... Ljubav je vjera i nada - zato, imajmo snove i živimo ljubav!

Dobro mi došli!



Thursday, January 28, 2021

VRAĆAM SE SANO TEBI, SNIMANJE SPOTA - 5.10.2020.

Kada sanske golubice
Jasmina Jasna Crnkic
,
Safija Haskic Gay
i moja malenkost, pozovu golubice i golubove iz drugih gnijezda, onda Svijetom poleti PJESMA MIRA I LJUBAVI!
Jato se doista povećalo, ideja Jasne Crnkić prihvaćena je od SVIH srdaca, koja žive najveće ljudske vrijednosti (širenje mira, ljubavi i humanosti), te se pristupilo pisanju teksta, glazbe, scenarija za spot, pronalaženju sponzora..., a sve kako bi se Grad cvijeća, Sanski Most, jedan od najljepših gradova u Regiji, za Dan njegova oslobođenja, počastilo pjesmom kakvu i zaslužuje biser miroljubivosti i gostoprimstva, biser kojeg krasi smaragdna rijeka Sana sa savojih devet dragulja koji joj danonoćno hrle u zagrljaj.
Isplatilo se jer je UMJETNIČKA EKIPA na čelu sa sarajevskim kantautorom dr. Džanijem
Dzani Hott
iznjedrila pjesmu "SANSKI MOSTE - MIR DO NEBA" !!!
Sretna što sam dio ovoga velikog i krasnog projekta, kako stihovima, tako i sudjelovanjem u realizaciji spota, ostaje mi NAŠOJ PJESMI poželjeti uspješnu misiju miroljubivosti i čovječnosti te zahvaliti na suradnji dragim kolegicama i kolegama: Svjetlana Budimir, Jasna Crnkić, Safija Haskic Gay, Mensura Bajraktarević, Anesa Kunić, Džani Hott,
Pavao Anić
,
Bekir Agic
, Ismet Polovina, NAŠOJ DJEČICI, kao i svim sponzorima kojima je stalo jer vole Sanski Most, jer vole GOLUBOVE MIRA!