Naslovna

Naslovna

Uvod

Drage ljubiteljice i ljubitelji pisane i slikovne riječi, i svi vi koji ćete to tek postati!

Širiti ljubav, stvarati i voljeti, biti sretna i imati snove moja je misija. To put je koji slijedim i cilj kojem stremim. Svi to zaslužujemo i nitko ne bi smio živjeti s mišlju da je sreća za neke druge ili s uvjerenjem da su mu želje i snovi preveliki. Ljubav je svemoćna: strpljiva i nježna, zaštitnička i ohrabrujuća, bez zavisti i ljubomore... Ljubav je vjera i nada - zato, imajmo snove i živimo ljubav!

Dobro mi došli!



Monday, May 31, 2021

2021-TUROPOLJSKI LEKSIKON - Leksikografski zavod Miroslav Krleža u Zagrebu i GKVG, 2021.

RADOST MI JE što su i moji bibliografski podaci dio TUROPOLJSKOG LEKSIKONA, koji slovi kao kapitalno djelo turopoljske povijesti i kulture sa 700 stranica i 1280 obrađenih pojmova. Hvala suradnici Jasmini Lukec iz Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u Zagrebu te Gradskoj knjižnici Velika Gorica!

Mail od GKVG:

Poštovani,

Ovim putem Vas obavještavam da je iz tiska izašao Turopoljski leksikon, kapitalno djelo turopoljske povijest i kulture (700 str., 1200 fotografija, 1280 obrađenih pojmova, vrhunsko grafičko uređenje). Kao jednoj od urednica tog izdanja svakodnevno mi se obraćaju naši sugrađani s pitanjem kako doći do Leksikona. Turopoljski leksikon se može nabaviti u V.B.Z. –ovoj knjižari u Velikoj Gorici, Zagrebačka 33, po cijeni od 380.oo kuna. Na dan promocije Leksikona koja se predviđa 23.04. u 14 sati ispred Muzeja Turopolja AKO TO DOPUSTE EPIDEMIOLOŠKE MJERE, moći će se kupiti po promotivnoj cijeni od 300.oo kuna u vremenu od 10 do 16 sati.

Autori članak i suradnici u pripremi Turopoljskog leksikona svoj primjerak mogu podići u mojem uredu uz prethodnu najavu.

Turopoljski leksikon knjiga je za svaki naš dom. Ono što je zapisano neće biti zaboravljeno.

Vaša

Katja Matković Mikulčić, urednica Turopoljskog leksikona

ravnateljica@knjiznica-vg.hr


[Message clipped]  View entire message

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgxwLtQVjmTXcJsffMbRXSQvRZrpp

svibnja 2021.