Naslovna

Naslovna

Uvod

Drage ljubiteljice i ljubitelji pisane i slikovne riječi, i svi vi koji ćete to tek postati!

Širiti ljubav, stvarati i voljeti, biti sretna i imati snove moja je misija. To put je koji slijedim i cilj kojem stremim. Svi to zaslužujemo i nitko ne bi smio živjeti s mišlju da je sreća za neke druge ili s uvjerenjem da su mu želje i snovi preveliki. Ljubav je svemoćna: strpljiva i nježna, zaštitnička i ohrabrujuća, bez zavisti i ljubomore... Ljubav je vjera i nada - zato, imajmo snove i živimo ljubav!

Dobro mi došli!



Tuesday, December 5, 2023

NAGRADA ZA IZVRSNOST U KNJIŽEVNOSTI, "Citta del Galateo-Antonio de Ferraris" - Rim 2023.

MOJA MALA PROLAZNOST KROZ RIMSKU VJEČNOST - I DRUGI PUT prestižna međunarodna nagrada za IZVRSNOST U KNJIŽEVNOSTI, "CITTA DEL GALATEO-ANTONIO DE FERRARIS" - RIM 2023.

Veliko HVALA ReginaBis Resta, idejnoj osnivačici i predsjednici Društva za kulturu i umjetnost "VerbumlanfiArt-Aps" te uglednoj članici i književnici Mirjana Romanello kao i predsjedniku žirija Sergio Camellini.
Uz riječi ZAHVALE idu im i čestitke za predani rad i desetogodišnje djelovanje za što je Društvo dobilo i zlatnu medalju od predsjednika Republike Italije.
Svečanost dodjele nagrada održana je u Sali Verdi hotela QUIRINALE, a nagrađeno je oko 80 uvaženih i zaslužnih osoba iz 22 države svijeta; od ambasadora, znanstvenika, novinara i književnika do doktora nauka iz svih područja nauke i umjetnosti.
Dakako, hvala i mojim curama na pratnji, unuci i kćeri, Lucija Horvat i Ivana Mlinar!!

listopad 2023.