Naslovna

Naslovna

Uvod

Drage ljubiteljice i ljubitelji pisane i slikovne riječi, i svi vi koji ćete to tek postati!

Širiti ljubav, stvarati i voljeti, biti sretna i imati snove moja je misija. To put je koji slijedim i cilj kojem stremim. Svi to zaslužujemo i nitko ne bi smio živjeti s mišlju da je sreća za neke druge ili s uvjerenjem da su mu želje i snovi preveliki. Ljubav je svemoćna: strpljiva i nježna, zaštitnička i ohrabrujuća, bez zavisti i ljubomore... Ljubav je vjera i nada - zato, imajmo snove i živimo ljubav!

Dobro mi došli!



Friday, November 10, 2023

Zdenka Mlinar - PRIZNANJE od Colombia Poetic House Magic and Feathers - Marlene Pasini 2023.

PRIZNANJE od Colombia Poetic House Magic and Feathers - Sa svom svojom ljubavlju Marlene Pasini: Nadam se da Vam ovo priznanje daje vidljivost koju zaslužujete. Ta svjetlost gdje imate plamen zove nadu i nove promjene gdje se iskorištava talent. Tvoje pero je instrument koji ispisuje nove retke i potiče na sudjelovanje prema novim generacijama koje prenose radosti i note...
“Mogu vas spriječiti da budete objavljeni autor, ali nitko vas ne može spriječiti da budete pisac, ili čak da budete bolji pisac svaki dan. “Sve što trebate učiniti da biste bili pisac je pisati.” – #KatherineNeville.
Hvala ti draga Marlene Pasini!

rujan 2023.